Plăcinte cu căpșuni

Plăcinte cu căpșuni
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mexicane în cutia de rețete, Strawberry Pies ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 de calorii , 3 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 16. Vă este adusă de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Mamei . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Un amestec de cruste de biscuiti graham, suc de lamaie, lapte condensat si o mana de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face aceasta reteta atat de aromata. Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcinte de mână cu căpșuni , Mini plăcinte cu căpșuni și Plăcinte de mână cu căpșuni .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați laptele și sucul de lămâie. Îndoiți toppingul bătut. Pune deoparte 1/3 cana de capsuni pentru garnitura; amestecați căpșunile rămase în umplutură. Turnați în cruste. Dati la frigider cel putin 4 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se ornează cu căpșuni rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional

Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta poate fi asociată cu Port, Vin Santo și Riesling Late Harvest. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Porturile de apel Ebony cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Porturi de apel Ebony
Porturi de apel Ebony
Ebony Ports of Call este un vin de desert asemănător unui porto, dezvoltat cu un alcool mai scăzut pentru a prezenta arome sofisticate de vanilie și arome bogate de cireșe acoperite cu ciocolată.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Revista