Pizza Bourbon-Pui La Grătar
Pizza Bourbon-pui la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 434 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, crustă clasică de pizza, bourbon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Pizza Bourbon-Pui La Grătar, Pui Bourbon La Grătar, și Pui La Grătar Glazurat Cu Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratiță mică, se amestecă împreună sos de gratar, bourbon, chipotle chile și usturoi.
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc. Rezervați 5 linguri de sos într-un castron mic; pus deoparte.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, întorcându-vă o dată și perindând frecvent cu sosul rămas, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 165 buc.f).
Scoateți puiul pe farfurie; tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii. În castron mediu, amestecați puiul tocat cu 2 linguri din sosul de grătar rezervat. Aruncați orice sos rămas folosit pentru periaj.
Încălziți cuptorul la 425 F. Pulverizați foaia de cookie de 15x10 inci cu spray de gătit. Desfaceți aluatul pe foaia de biscuiți; începând de la centru, apăsați aluatul până la marginea tigaiei.
Periați crusta cu restul de 3 linguri sos de grătar rezervat.
Se presară cu 1/4 cană de brânză; se acoperă cu pui, ardei gras, ceapă, slănină și restul de 1 3/4 căni de brânză.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până când marginile sunt rumenite și brânza este topită.