Philly Slow-aragaz carne de vită Stroganoff
PHILLY Slow-Cooker Beef Stroganoff ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 466 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână carne de vită, bulion de vită, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, și Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea, ceapa și ciupercile în aragazul lent.
Adăugați bulion; se amestecă. Acoperă. Gatiti la foc mic timp de 6 pana la 8 ore (sau la foc mare timp de 3 pana la 4 ore).
Combinați crema de brânză răspândită și făina.
Adăugați la amestecul de carne chiar înainte de servire; se amestecă până când crema de brânză este complet topită și amestecul este bine amestecat.
Adăugați la pastele fierbinți; aruncați pentru a acoperi.