Pesto De Mazăre Crostini

Pesto De Mazăre Crostini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Pesto crostini de mazăre. Această rețetă servește 6. O porție conține 374 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mazăre, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Pesto Crostini, Pesto De Mazăre Crostini, și Pesto Crostini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru pesto de mazăre: pulsați împreună mazărea, usturoiul, parmezanul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un robot de bucătărie. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet uleiul de măsline până când este bine combinat, aproximativ 1 până la 2 minute. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ParmezanParmezan
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pentru crostini: preîncălziți o plită sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
SobaSoba
TigaieTigaie
5
Ungeți ambele părți ale pâinii feliate cu ulei de măsline și grătați până devin aurii, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine SandwichPâine Sandwich
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Transferați pâinea pe o suprafață curată și întindeți 1 până la 2 linguri de pesto pregătit pe fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
PâinePâine
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Se acoperă cu jumătăți de roșii și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
8
* Nota bucătarului: dacă nu aveți pâine de o zi la îndemână, puteți usca pâinea proaspătă punând feliile într-un cuptor preîncălzit la 300 de grade F până când este ușor crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista