Moussaka Greacă

Moussaka Greacă
Moussaka greacă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,49 USD pe porție. O porție conține 697 calorii, 32g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vinete, pătrunjel cu frunze plate, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Moussaka-Caserola Grecească, Musaca Greacă Autentică, și Moussaka grecească a lui Kittencal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile, îndepărtați pielea cu un cojitor de legume și tăiați longitudinal în felii groase de 1/2 inci. Condimentează toate bucățile de vinete cu sare și piper pe ambele părți. Înveliți o tigaie mare cu ulei și încălziți la flacără medie. Prăjiți vinetele într - un singur strat, întorcându-se o dată, până se rumenesc pe ambele părți-va trebui să faceți acest lucru în loturi, adăugând mai mult ulei, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți vinetele în timp ce gătesc pe un platou căptușit cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Adăugați puțin mai mult ulei în tigaie și aruncați ceapa, usturoiul, feliile de lămâie, oregano și pătrunjelul. Gatiti si amestecati pana cand este moale si parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați mielul măcinat, amestecând pentru a rupe carnea; condimentează cu sare și piper și aruncă în bățul de scorțișoară. Se amestecă pasta de roșii și roșiile zdrobite manual. Se fierbe până când lichidul s-a evaporat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Miel MăcinatMiel Măcinat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Scoateți din căldură.
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Aliniați fundul unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 x 13 inci cu 1/3 din feliile de vinete; acestea ar trebui să acopere complet fundul fără goluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Întindeți 1/2 din sosul de carne peste vinete, seara cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Se presară cu 1/2 din feta și parmezan. Repetați straturile din nou, terminând cu un strat final de vinete. Acoperiți partea de sus cu un strat frumos de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
10
Coaceți moussaka timp de 30 până la 40 de minute sau până când blatul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Se lasă să se răcească cu 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista