Pizza grecească

Pizza grecească
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, pizza grecească ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 281 de calorii . Pentru 2,03 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită oregano, vinegretă grecească, măsline grecești și împachetări cu ierburi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de 38% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați pizza grecească , pizza grecească pentru doi și pizza grecească pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pâinea pe o foaie de copt neunsă; ungeti cu vinegreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Pâine PlatăPâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Strat cu ingredientele rămase.
3
Coaceți la 400° timp de 8-10 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegerile mele de top pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Il Feuduccio Montepulciano d'Abruzzo, cu o evaluare de 4,2 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Il Feuduccio Montepulciano d'Abruzzo
Il Feuduccio Montepulciano d'Abruzzo
Rubin profund cu reflexe violete, buchetul prezintă arome superbe de cireșe negre și fructe de coacăze îmbinate cu lemn dulce, pământ ars și goudron. Impresionant de coaptă, cărnoasă, aromată și plină de corp. Se potrivește excelent pentru mâncăruri structurate, carne roșie, vânat și brânzeturi condimentate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista