Plăcintă grecească cu miere și nuci

Plăcintă grecească cu miere și nuci
Plăcintă grecească cu miere și nuci ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o căutați. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 2,6 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine, 65 g de grăsimi și un total de 920 de calorii. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de aluat filo, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca desert destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu un scor de lingură de 42%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și plăcintă cu anason cu nuci de pin, miere, sunt nuci pentru tine – prăjituri ușoare de ziua îndrăgostiților cu nuci (fără gluten) și miere, sunt nuci pentru tine – prăjituri ușoare de ziua îndrăgostiților cu nuci (Fără gluten).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați nucile, zahărul brun și scorțișoara; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Cereale Integrale Cu Migdale Afine, Ușor Zdrobite1 Cană De Cereale Integrale Cu Migdale Afine, Ușor Zdrobite
2 Cani De Pere Proaspete Decojite Feliate2 Cani De Pere Proaspete Decojite Feliate
Iaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiatIaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
2
Perie o perie de 9 inci. farfurie de plăcintă cu puțin unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
3
Desfaceți aluatul filo; păstrați acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
Ghimbir Zdrobit (aproximativ 14 Fursecuri)Ghimbir Zdrobit (aproximativ 14 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Așezați opt foi de filo în tava pregătită, ungeți fiecare strat cu unt și rotind foile pentru a acoperi farfuria de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac
5
Lăsați marginile aluatului să atârne peste părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
6
Presărați o treime din amestecul de nuci pe fund.
7
Întindeți patru foi de filo peste amestecul de nuci în același mod; se presară cu o treime din amestecul de nuci. Repetați acești ultimi doi pași. Acoperiți cu alte opt foi de filo, periând din nou cu unt și rotind foile. Îndoiți capetele phyllo peste partea de sus a plăcintei; se unge cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
8
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați în opt felii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Tăiați 1-2 foi suplimentare de phyllo în fâșii subțiri, rulând în forme de trandafiri dacă doriți; aranjați decorativ deasupra. (Păstrați phyllo rămase pentru o altă utilizare.)
10
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană
11
Între timp, într-o cratiță, combina zahărul, apa și mierea; aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos IuteUlei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute
12
Adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
13
Se toarnă peste plăcinta caldă. Se răcește pe un grătar. Pune resturile la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt cele mai bune alegeri pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca Vineyards Late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Vineyards Late Harvest Riesling
Vineyards Late Harvest Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr Granny Smith și fagure de miere. Un final lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate delicioasă, invitând încă o înghițitură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista