Gyros cu Ridichi Tzatziki

Gyros cu Ridichi Tzatziki
Gyros with Ridiki Tzatziki este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 29 g de grăsimi și un total de 588 de calorii. Pentru 4,96 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork necesită suc de lămâie, ridichi, sare și piper și muștar dijon. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 67%. Încercați Gyros de miel cu sos Tzatziki, Gyros de pui cu sos Tzatziki și Gyros de pui la grătar cu Tzatziki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Combinați vinul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, coaja de lămâie, oregano, rozmarinul și piperul într-un blender și amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Gât De PuiGât De Pui
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă jumătate din amestec peste miel și se întoarce pentru a se acoperi complet. Acoperiți și marinați la frigider pentru cel puțin 8 ore și până la 24 de ore. Pune la rece amestecul rămas pentru a fi folosit pentru ungere în timp ce carnea se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Cu o oră înainte de grătar, scoateți mielul din frigider și marinada și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4
Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune cu un accesoriu de rotisor la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Presărați întregul miel cu sare și piper și atașați mielul la rotisor conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
6
Rulați și legați cu sfoară de măcelar la intervale de 1 inch. Grătiți până când mielul atinge o temperatură internă pe un termometru pentru carne de 170 de grade F, 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 minute pentru grătarul cu gaz și 1 oră 45 minute până la 2 ore pentru grătarul cu cărbune. Timpul de gătire va depinde de tipul de grătar și de cât de fierbinte este cărbunele tău. Ungeți frecvent carnea cu amestecul de vin rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți din rotisor, puneți pe o masă mare de tăiat și odihniți-vă timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Tăiați mielul peste bob în felii subțiri de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
9
Așezați câteva felii de miel în centrul fiecărei pâine, acoperiți cu câteva roșii de prune la grătar, stropiți cu vinaigretă, împrăștiați deasupra oregano proaspăt și acoperiți cu Tzatziki cu ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Prune RoșiiPrune Roșii
VinetăVinetă
Pâine PlatăPâine Plată
TzatzikiTzatziki
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
10
Se încălzește un grătar la intensitate medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Ungeți roșiile cu ulei și asezonați cu sare și piper pe ambele părți. Prăjiți până când se carbonizează ușor și se moale. Întoarceți și grătar cealaltă parte până când este ușor carbonizată și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Bateți oțetul, sucul de lămâie, muștarul, mierea și sare și piper. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Puneti ridichile si ceapa intr-o strecuratoare medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
14
Așezați o farfurie mică deasupra și lăsați să stea peste un bol timp de 30 de minute pentru a scurge lichidul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
15
Transferați amestecul de ridichi scurs într-un bol mediu și adăugați iaurtul, usturoiul, mărarul, coaja de lămâie, sare și piper. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 30 de minute și până la 1 zi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Ingrediente

01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de Canola, pentru grătarUlei de Canola, pentru grătar2(iarnă)Muștar DijonMuștar Dijon2(iarnă)mărar proaspăt tocatmărar proaspăt tocat3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin8cuișoare1 portocala, coaja1 portocala, coaja1506 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriIaurt grecescIaurt grecesc1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)r mierer miere01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher1kgpicior dezosat de miel (aproximativpicior dezosat de miel (aproximativ1226 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors2(iarnă)suc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors1Zest de lamaieZest de lamaie11 kilogram de dovlecel,nonpareils argintiinonpareils argintii1086 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2166 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline grecesc extra-virgin, plus mai mult pentru stropireulei de măsline grecesc extra-virgin, plus mai mult pentru stropire1lasădin 3 crengute mari oregano, plus mai mult pentru serviredin 3 crengute mari oregano, plus mai mult pentru servire8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBuzunare plate sau pita, încălzite pe grătar, pentru servireBuzunare plate sau pita, încălzite pe grătar, pentru servire8roșii de prune, capete îndepărtate, tăiate în runde foarte groaseroșii de prune, capete îndepărtate, tăiate în runde foarte groase87Nuci de orice fel (tocate)ridiche rasă finridiche rasă fin0smallsceapă roșie, rasă finceapă roșie, rasă fin6(iarnă)1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1lasădin 3 crengute mari rozmarindin 3 crengute mari rozmarin8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4806 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientele sunt alegeri excelente pentru Gyros. Dacă vrei să mergi grecesc cu mâncărurile grecești, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de combinat cu pui, fructe de mare, etc. Momo Sauvignon Blanc cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Momo Sauvignon Blanc
Momo Sauvignon Blanc
Prezintă un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și o notă de cassis. Fermentația naturală adaugă gustului o calitate bogată și texturală, cu note subtile de coajă de lămâie și fructul pasiunii. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară, sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista