Tzatziki de avocado

Tzatziki de avocado
Avocado Tzatziki ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 58 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați avocado, castraveți, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Avocado Tzatziki, Avocado-Mint Tzatziki și Avocado Tzatziki Sos.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați avocado, usturoi, sucul de lămâie, smântână și castraveți. Se pasează cu o furculiță până se omogenizează. Dacă avocado nu este destul de copt, poate doriți să folosiți un robot de bucătărie. Se condimentează cu fulgi de ardei roșu, coriandru, mentă, sare și piper și se amestecă bine. Se acopera si se da la frigider 1 ora inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, MaruntitFrunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Felii Groase De șuncă (aproximativFelii Groase De șuncă (aproximativ
Felii De Lamaie Si Frunze De Menta ProaspataFelii De Lamaie Si Frunze De Menta Proaspata
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
4 Tortilla Cu Făină Aromată (8 Inchi), La Temperatura Camerei4 Tortilla Cu Făină Aromată (8 Inchi), La Temperatura Camerei
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientele sunt alegerile mele de top pentru Tzatziki. Dacă vrei să mergi grecesc cu mâncărurile grecești, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de combinat cu pui, fructe de mare, etc.
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Indicii ale calităților clasice din plante Marlborough Sauvignon completează alte caracteristici complexe ale grapefruit-ului, perelor albe, ierbii verzi și agrișei. Aromele intense ale vinului sunt întărite la palat cu o mineralitate subtilă și o aciditate care iese în gură. Finisajul concentrat este crocant, curat și de lungă durată. Profilul de degustare al vinului se potrivește perfect cu o varietate de alimente (cum ar fi stridiile proaspete!), dar este ușor de savurat de la sine într-o zi fierbinte de vară. Noroc!
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista