Mini brioșe cu cartofi dulci

Mini brioșe cu cartofi dulci
Mini brioșe cu cartofi dulci ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 54 și costă 4 cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 35 de calorii . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ghimbir cristalizat, apă, cartofi dulci și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 10% . Rețete similare sunt brioșe mini cu cartofi dulci , mini brioșe cu paine de porumb și cartofi dulci și mini brioșe cu cartofi dulci și scorțișoară .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente. Într-un alt castron, combinați ouăle, cartofii, apa, uleiul și sosul de mere. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Acoperiți pahare pentru brioșe în miniatură cu spray de gătit sau folosiți căptușeală de hârtie; umpleți două treimi. Pentru streusel, combinați amestecul de copt, ovăzul și zaharurile; se taie in unt pana se sfaramiciaza. Se amestecă ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
3
Se presara peste aluat.
4
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Ingrediente

2(iarnă)biscuiți / amestec de coacerebiscuiți / amestec de coacere2(iarnă)biscuiți / amestec de coacerebiscuiți / amestec de coacere11 kilogram de dovlecel,1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Nucșoară suplimentară, opționalNucșoară suplimentară, opțional1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Nucșoară suplimentară, opționalNucșoară suplimentară, opțional21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.unt receunt rece566 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ghimbir cristalizat tocat finghimbir cristalizat tocat fin2ouă, bătuteouă, bătute125Nuci de orice fel (tocate)făină universalăfăină universală11 kilogram de dovlecel,ienibahar la solienibahar la sol11 kilogram de dovlecel,scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată2(iarnă)ovăz de gătit rapidovăz de gătit rapid11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde133Nuci de orice fel (tocate)piure de cartofi dulcipiure de cartofi dulci3(iarnă)sos de mere neindulcitsos de mere neindulcit1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory90Nuci de orice fel (tocate)Sâmburi suplimentari de floarea soarelui sărați, opționalSâmburi suplimentari de floarea soarelui sărați, opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții54
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista