Mini brioșe cu cartofi dulci ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 54 și costă 4 cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 35 de calorii . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ghimbir cristalizat, apă, cartofi dulci și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 10% . Rețete similare sunt brioșe mini cu cartofi dulci , mini brioșe cu paine de porumb și cartofi dulci și mini brioșe cu cartofi dulci și scorțișoară .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente. Într-un alt castron, combinați ouăle, cartofii, apa, uleiul și sosul de mere. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De Arțar După Gust
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Acoperiți pahare pentru brioșe în miniatură cu spray de gătit sau folosiți căptușeală de hârtie; umpleți două treimi. Pentru streusel, combinați amestecul de copt, ovăzul și zaharurile; se taie in unt pana se sfaramiciaza. Se amestecă ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Perle Argintii De Zahar
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
3
Se presara peste aluat.
4
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.