Marinada cu friptură de flanc a Melissei

Marinada cu friptură de flanc a Melissei
Melissa flanc friptură marinata ar putea fi doar marinata pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 3.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 401 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați marinada teriyaki îmbuteliată, friptura de flanc, sosul de soia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Încercați Flanc Friptură Marinata, Flanc Friptură Marinata, și Friptură De Flanc Cu Marinată De Var pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista