Lasagna de creveți și scoici
Creveți și scoică Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 424 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de unt, usturoi, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus de creveți și scoici, Creveți și scoici Ceviche, și Creveți și scoici Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați o tigaie din folie de aluminiu de 13 x 10 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți tăiței de lasagna până când sunt gata, aproximativ 8 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare și grea și gătiți ceapa la foc mic până când este foarte moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă aproximativ 1 minut. La foc mediu-mic, amestecați făina cu un bici, apoi adăugați treptat jumătatea și jumătate, lăsând sosul să se îngroașe ușor înainte de a adăuga mai mult. Când sosul s-a îngroșat până la consistența frișcăi, adăugați brânza și amestecați bine.
Adăugați sarea și piperul și amestecați din nou.
Adăugați scoicile și gătiți aproximativ 3 până la 4 minute, apoi adăugați creveții și gătiți timp de 1 până la 2 minute sau doar până când creveții devin roz. Opriți căldura.
Puneți aproximativ 2 linguri de sos din tigaie în tigaia pregătită. Acoperiți fundul tigaiei cu 4 tăiței, așezându-le una lângă alta. Se toarna 1/3 din sos peste taitei, distribuind jumatate din fructele de Mare In mod egal.
Strat încă 4 tăiței, 1/3 din sos și fructe de mare rămase. Acoperiți cu ultimele 4 tăiței și sosul rămas. (Pentru stratul superior, nu lingurați fructe de mare deasupra tăiței; folosiți doar sosul.) Introduceți orice margini ale tăiței, astfel încât acestea să fie acoperite cu sos. Se acoperă cu parmezanul.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, neacoperite, până la bule. Se lasă să stea 10 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul cu tăișuri de cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să-ți tremure.