Jambalaya lui Jen

Jambalaya lui Jen
Reteta Jen ' s Jambalayan este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Cajun. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 418 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cârnați, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 76 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Puiul crocant al lui Jen, Carnea de porc trasă de Jen, și Chiftele suedeze ale lui Jen.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, țelina și ardeiul verde; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se toarnă roșii tăiate cubulețe, bulion de pui și orez; condimentați cu busuioc, usturoi, piper, sos fierbinte și frunze de dafin. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, apoi întoarceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când orezul este gata, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Odată ce orezul a fiert, amestecați puiul, cârnații și creveții. Se fierbe câteva minute până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Sauvignon Blanc, vin roșu și Albarino sunt alegeri excelente pentru Jambalaya. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu conținut scăzut de alcool, vor completa căldura din mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Lomond Cape Agulhas Sauvignon Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Capul Lomond Agulhas Sauvignon Blanc
Capul Lomond Agulhas Sauvignon Blanc
Îndrăzneț, dar elegant, acest climat răcoros Sauvignon Blanc este o adevărată reprezentare a diverselor terroir din cel mai sudic vârf al Africii. Aromele unice de fructe de piatră albă și o mineralitate frumoasă sunt un produs clasic al brizei răcoroase a mării.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate16
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista