Inghetata de vanilie VI

Inghetata de vanilie VI
Vanillan Ice Cream VI este o rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 521 de calorii . Pentru 92 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, lapte evaporat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 50 de minute . 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vara va fi si mai speciala cu aceasta reteta. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum înghețată de vanilie (plus un desert de cafea și înghețată de vanilie) , Vanilla Sugar Cookie Dough Giveaway pentru înghețată și pentru aparat de înghețată și Easy Chocolate Vanillan Ice Cream Cake (cu înghețată) sandvișuri) .

Instrucțiuni

1
Bate ouăle până devin spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dantelă De Lemn DulceDantelă De Lemn Dulce
2
Se amestecă zahărul până se îngroașă. Se amestecă treptat cu sare, 6 căni de lapte, lapte evaporat, vanilie și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Chipsuri De Unt și Chipsuri De Ciocolată Semidulce în MiniaturăChipsuri De Unt și Chipsuri De Ciocolată Semidulce în Miniatură
Prajituri Roz Napolitane Cu ZaharPrajituri Roz Napolitane Cu Zahar
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cremă Frigorifică Amaretto NelactateCremă Frigorifică Amaretto Nelactate
2 Căni De Mărimea Unei Gustări (4 Uncii Fiecare) De Piersici Tăiate Cubulețe2 Căni De Mărimea Unei Gustări (4 Uncii Fiecare) De Piersici Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte (1,55 Uncii), Tocat1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte (1,55 Uncii), Tocat
3
Se toarnă în recipientul congelator al aparatului de înghețată. Umpleți până la umplere cu laptele rămas, dacă este necesar. Congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul De Gustare Al Pieței1 Cană De Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul De Gustare Al Pieței
Cremă Frigorifică Amaretto NelactateCremă Frigorifică Amaretto Nelactate
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Vin De Porto, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru înghețata cu vanilie. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista