Hrișcă savuroasă cu roșii, Cheddar și slănină

Hrișcă savuroasă cu roșii, Cheddar și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați hrișcă sărată cu roșii, Cheddar și slănină. Această rețetă servește 1 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cereale, slănină tăiată în centru, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți savuroși cu slănină, Cheddar și arpagic, Slanina savuroasa-clatite Cheddar cu porumb si jalape, și Crostini cu roșii savuroase, slănină și gem de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Top cereale fierte cu bacon fierte și maruntita, brânză Cheddar mărunțită, roșii tocate, și unele ardei jalapeo slivered.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista