Macaroane Perfecte Cu Nucă De Cocos
Macaroanele perfecte de nucă de cocos necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 193 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 18. Această rețetă este plăcută de 1029 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de extract de migdale, sare, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Macaroane Cu Nucă De Cocos, Macaroane Cu Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Amestecați nuca de cocos, zahărul, făina, extractul de vanilie, extractul de migdale și sarea într-un robot de bucătărie până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Bateți albușurile într-un castron până se formează vârfuri moi.
Îndoiți amestecul de nucă de cocos în albușuri de ou până când sunt combinate.
Rulați linguri de amestec de nucă de cocos între palme până la fursecuri de dimensiunea mingii de golf; aranjați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până când nuca de cocos este ușor aurie și prăjită, aproximativ 15 minute.
Transferați într-o grătar pentru a se răci, 30 de minute.
Tapetați foaia de copt cu o bucată nouă de hârtie pergament.
Topiți chipsurile de ciocolată în partea superioară a unui cazan dublu peste apă care abia fierbe, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arsurile.
Înmuiați jumătate din fiecare prăjitură în ciocolată și așezați-o pe foaia de copt pregătită.
Se pune la frigider până când ciocolata este setată, aproximativ 15 minute.