Macaroane Perfecte Cu Nucă De Cocos

Macaroane Perfecte Cu Nucă De Cocos
Macaroanele perfecte de nucă de cocos necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 193 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 18. Această rețetă este plăcută de 1029 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de extract de migdale, sare, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Macaroane Cu Nucă De Cocos, Macaroane Cu Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Amestecați nuca de cocos, zahărul, făina, extractul de vanilie, extractul de migdale și sarea într-un robot de bucătărie până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Bateți albușurile într-un castron până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Îndoiți amestecul de nucă de cocos în albușuri de ou până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
6
Udă-ți mâinile.
7
Rulați linguri de amestec de nucă de cocos între palme până la fursecuri de dimensiunea mingii de golf; aranjați pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până când nuca de cocos este ușor aurie și prăjită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați într-o grătar pentru a se răci, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Tapetați foaia de copt cu o bucată nouă de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Topiți chipsurile de ciocolată în partea superioară a unui cazan dublu peste apă care abia fierbe, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
12
Înmuiați jumătate din fiecare prăjitură în ciocolată și așezați-o pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Se pune la frigider până când ciocolata este setată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista