Friptură "Bavette" cu șalotă ("bavette a l 'achalotte")

Friptură
O porție conține 259 calorii, 1g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 2. Dacă $1.06 pe portie se încadrează în bugetul dvs., friptura "Bavette" cu șalotă ("bavette a l 'achalotte") ar putea fi o mare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână un stoc delicios, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură bavette marinată, Friptură Chipotle bavette cu porumb de tei și salsa groasă, și Friptură de umeraș cu șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți o tigaie din fontă de 10-12 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați untul și uleiul. Odată ce untul s-a topit, adăugați toate șalotele și amestecați pentru a acoperi bine. Întoarceți focul la mediu. Continuați să amestecați des, astfel încât șalotele să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
După 3-4 minute, șalotele trebuie să fie destul de moi și să înceapă să se caramelizeze. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați oțetul de sherry. Continuați să gătiți și amestecați până când oțetul este aproape redus la nimic și absorbit în șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
5
Adăugați 2 linguri de vin roșu și repetați procesul. Când șalotele au devenit oarecum jammy în consistență, scoateți-le din tigaie și transferați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați restul de vin de cupă de la calibru în tigaie pentru a de-glazura. Odată ce toate bucățile de ceapă a S-au slăbit de pe fundul tigaiei și vinul s-a redus la aproximativ 1 lingură adăugați bulionul. Continuați să reduceți până când rămâne aproximativ cupa de vin roșu jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se toarnă acest lucru printr-o strecurătoare și se lasă deoparte într-un loc cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Condimentați bine fripturile pe ambele părți cu sare și piper. Întoarceți focul la mare și adăugați încă o lingură de ulei de canola în aceeași tigaie pe care ați folosit-o pentru șalotă. Când uleiul este bun și fierbinte glisați fripturile în tigaie. Eu folosesc regula de 3 secunde. Dacă nu puteți ține mâna la 4 inci deasupra tigaiei fierbinți mai mult de 3 secunde, atunci temperatura este bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Aruncați o bucată de unt, ungând fripturile pe măsură ce se topește. Căutați-le timp de 2 minute înainte de a le întoarce. Ar trebui să fie frumos rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
10
Întoarceți focul la mediu (tigaia de fier va păstra multă căldură) și gătiți fripturile încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Transferați fripturile într-o tigaie cu jeleu și puneți-le deoparte în timp ce pregătiți șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Întoarceți șalotele în tigaia de fier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Se adauga vinul rosu, o lingura de unt si patrunjelul tocat. Amestecați pentru a combina și opriți focul. Condimentează după gust cu sare și piper. Posibil puțin mai mult oțet, deși fii judicios cu oțetul.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
14
Se toarnă oricare dintre sucurile care s-au acumulat pe foaia de copt cu fripturile în tigaia de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Așezați fripturile în cuptor timp de aproximativ 4 minute pentru rare și 5 minute pentru mediu rar. 2 minute mai mult dacă preferați mediu. Mai mult de atât și ai putea la fel de bine să arunci fripturile la gunoi. Vorbesc serios!1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Transferați fripturile pe farfurii și strângeți șalotele deasupra fiecărei fripturi. Cu cât mai mult cu atât mai bine. Îmi place aproximativ o ceașcă de persoană. Ai putea la fel de bine să le folosești pe toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Se toarnă orice lichid rămas împărțit uniform între ambele plăci. Dă-i o măcinare mare de piper negru.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
3
Lăsați fripturile să se odihnească câteva clipe în timp ce îmbrăcați niște verdeață cu o simplă vinaigretă herby. Puteți servi, de asemenea, acest lucru cu o mare parte din frites pe partea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
VerziiVerzii
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista