Pâine De Lingură De Cartofi Dulci

Pâine De Lingură De Cartofi Dulci
Pâinea cu lingură de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 226 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, smântână, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Lingură De Cartofi Dulci, Pâine De Porumb Dulce, și Souffl Dulce De Pâine Cu Lingură 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți cartofii dulci până se înmoaie când sunt străpunși cu un cuțit, 40 până la 45 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, feliați cartofii dulci în jumătate și scoateți carnea într-un castron mediu pentru a se răci complet.Între timp, reduceți căldura la 325 de grade. Într-o cratiță medie la foc mediu combinați făina de porumb, laptele, untul, zahărul brun (dacă se folosește), scorțișoara, cayenne, nucșoara, sarea și apa. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Făină De PorumbFăină De Porumb
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UntUnt
NucșoarăNucșoară
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
BolBol
3
Lasă să se răcească.Ungeți o tigaie de pâine de 9 inci pe 5 inci. Pune deoparte. Lucrând în loturi, dacă este necesar, puneți amestecul de făină de porumb, cartofi dulci, făină, miere, ouă și smântână într-un robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează; se toarnă în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Pâine PanPâine Pan
4
Coaceți până când lingura este setată și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista