Orez Aragaz Budinca De Orez

Orez Aragaz Budinca De Orez
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Aragaz de orez Budinca de orez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 302 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, zahăr, lapte degresat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare sunt Budincă De Orez Cu Aragaz Lent, Budincă De Orez Cu Ciocolată Cu Aragaz Lent, și Budinca De Orez Caramel Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Așezați 5 1/2 căni de lapte degresat, orez, zahăr și scorțișoară într-un aragaz pentru orez; se amestecă pentru a se combina. Acoperiți și gătiți timp de un ciclu în aragazul de orez până când orezul este fraged și cremos, 20 de minute. Se amestecă restul de 2 1/2 cană de lapte. Se lasă să se răcească înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz

Echipamente

DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista