Halibut Fript Cu Glazură Portocalie Și Miso

Halibut Fript Cu Glazură Portocalie Și Miso
Halibutul fript cu glazură portocalie și Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 315 calorii, 38g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $7.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de miso, fileuri de halibut, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Halibut fript cu glazură Miso, Somon fript cu glazură Miso pentru doi, și Somon fript cu glazură Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați miso, sucul de portocale, mirinul, sosul de soia, zahărul brun și coaja într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați halibutul pe o tigaie cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Ungeți partea superioară a halibutului cu glazura portocalie și miso.Se fierbe într-un cuptor preîncălzit până când focul miso începe să baloneze, aproximativ 3 minute.Acoperiți halibutul cu folie și continuați să fierbeți până când halibutul este fiert, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate31
Revista