Focacia de Paște: Fugazza di Pasqua

Focacia de Paște: Fugazza di Pasqua
Foccacia de Paște: Fugazza di Pasqua ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 12. O porție conține 238 de calorii, 7 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 19 cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați drojdie activă, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pâinea italiană de Paște - Pane di Pasqua, Pâinea italiană de Paște - Pane di pasqua și Pâinea italiană de Paște (Pane di Pasqua).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați drojdia, apa călduță și 1 lingură de zahăr și lăsați deoparte timp de 10 minute, până când amestecul devine spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-un castron separat, combinați făina și sarea, formând o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se adauga amestecul de drojdie si ouale batute si se amesteca cu o lingura de lemn, incorporand treptat ingredientele pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Dacă este necesar, adăugați mai multă făină pentru a ajuta la unirea aluatului și frământați cu mâinile înfăinate când aluatul devine prea tare. Frământați timp de 10 minute pe o suprafață tapetă cu făină, sau timp de 10 minute în bolul unui mixer, folosind accesoriul pentru cârlig de aluat. Când aluatul este neted și elastic, se formează o minge și se pune într-un vas uns cu unt, întorcându-l pentru a unge toate părțile. Acoperiți cu un șervețel umed și lăsați să crească într-un loc cald până când își dublează volumul, aproximativ 45 de minute. Loviți și lăsați să crească, acoperit, a doua oară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
6
Loviți aluatul și, cu mâinile curate și unse cu ulei, apăsați aluatul pentru a se potrivi într-o tigaie de 11 pe 15 inchi pe 1 inch grosime. Strângeți aluatul în mai multe locuri cu degetele, acoperiți și lăsați să crească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
După 15 minute, bateți oul rămas, gălbenușul, zahărul rămas și un praf de sare și ungeți amestecul peste suprafața aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când devine maro deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
9
Se servește cald, tăiate în felii.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista