Focacia de Paște: Fugazza di Pasqua
Foccacia de Paște: Fugazza di Pasqua ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 12. O porție conține 238 de calorii, 7 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 19 cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați drojdie activă, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pâinea italiană de Paște - Pane di Pasqua, Pâinea italiană de Paște - Pane di pasqua și Pâinea italiană de Paște (Pane di Pasqua).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați drojdia, apa călduță și 1 lingură de zahăr și lăsați deoparte timp de 10 minute, până când amestecul devine spumos.
Într-un castron separat, combinați făina și sarea, formând o fântână în centru.
Se adauga amestecul de drojdie si ouale batute si se amesteca cu o lingura de lemn, incorporand treptat ingredientele pentru a forma un aluat moale.
Dacă este necesar, adăugați mai multă făină pentru a ajuta la unirea aluatului și frământați cu mâinile înfăinate când aluatul devine prea tare. Frământați timp de 10 minute pe o suprafață tapetă cu făină, sau timp de 10 minute în bolul unui mixer, folosind accesoriul pentru cârlig de aluat. Când aluatul este neted și elastic, se formează o minge și se pune într-un vas uns cu unt, întorcându-l pentru a unge toate părțile. Acoperiți cu un șervețel umed și lăsați să crească într-un loc cald până când își dublează volumul, aproximativ 45 de minute. Loviți și lăsați să crească, acoperit, a doua oară.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Loviți aluatul și, cu mâinile curate și unse cu ulei, apăsați aluatul pentru a se potrivi într-o tigaie de 11 pe 15 inchi pe 1 inch grosime. Strângeți aluatul în mai multe locuri cu degetele, acoperiți și lăsați să crească timp de 15 minute.
După 15 minute, bateți oul rămas, gălbenușul, zahărul rămas și un praf de sare și ungeți amestecul peste suprafața aluatului.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când devine maro deschis.
Se servește cald, tăiate în felii.