Fasole Fava și Risotto Verde
Fava fasole și verdeață Risotto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 637 calorii. Pentru $ 6.27 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Cap la magazin și ridica qt. bulion de pui, parmezan, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez sushi ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați Un joc cu alimente sau o fasole Fava Risotto Timbale — Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux F, Risotto de fasole Fava și slănină, și Fasole Fava și Risotto de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pancetta brună într-o oală mare la foc mediu-mare, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie cu o lingură pliată, lăsând grăsimea în oală.
Între timp, aduceți bulionul și 1 cană de apă la foc mic într-o cratiță mică sau cuptorul cu microunde într-o cană de măsurare de sticlă până la cald.
Reduceți căldura sub oală mare la mediu.
Adăugați suficient ulei în grăsime pentru a face 3 linguri. Se amestecă ceapa verde, fenicul, orezul, sarea și 1/2 linguriță. piper; gatiti, amestecand, pana cand orezul este opac, aproximativ 3 minute. Se amestecă bulionul, 1/2 cană la un moment dat și se gătește, amestecând constant până când aproape tot bulionul este absorbit înainte de a adăuga mai mult, până când orezul este fraged la mușcătură, aproximativ 20 de minute; textura ar trebui să fie destul de supă.
Se topește untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când începe să se rumenească.
Adăugați verdeață fava și gătiți, întorcându-vă ocazional cu clești, până la un verde strălucitor, ofilit și fraged, 2 până la 3 minute.
Îndoiți verdeața și fasolea fava, 1/2 cană de brânză și pancetta în risotto. Se amestecă aproximativ 1/4 cană mai multă apă fierbinte pentru a slăbi textura. Lingurați în boluri, macinați mai mult piper deasupra și serviți cu mai multă brânză, dacă doriți.
* Găsiți la piețele fermierilor.
Cum să Dublu-Shell Favas: Face 2 cani 30 minute lacrimă deschis 3 lbs. păstăi fava*.
Adăugați fasolea din păstăi într-o oală cu apă sărată clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti doar pana cand fasolea este frageda sub piele (fanta pentru a verifica), 2 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece. Cojiți pielea piezoasă rupând fasolea deschisă la capetele rotunjite și scoțând fasolea. * Găsiți la magazine alimentare bine aprovizionate și piețele fermierilor. Faceți înainte: toate, cu excepția peelingului final, până la 1 zi, refrigerate.