Desert înghețat de lămâie-căpșuni

Desert înghețat de lămâie-căpșuni
Reteta Frosty Lemon-Strawberry Dessert se poate face in aproximativ 15 minute. Această rețetă face 15 porții cu 326 de calorii, 5 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați coajă de lămâie, concentrat de limonada, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Desertul Frosty Strawberry, Frosty Caterpillar Dessert și Frosty Latte Dessert sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți căpșunile într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se face piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați într-un castron mare; se adauga inghetata, concentratul de limonada si coaja de lamaie. Bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ananas Proaspăt, Curățat și Tăiat în Felii De 3/4 InciAnanas Proaspăt, Curățat și Tăiat în Felii De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
3
Se toarnă într-un 13x9-in neuns. farfurie. Acoperiți și congelați peste noapte.
4
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desert congelat în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de unt și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Revista