Cotlet de porc glazurat cu portocale cu umplutură de ierburi

Cotlet de porc glazurat cu portocale cu umplutură de ierburi
Cotletele de porc glazurate cu portocale cu umplutură de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,42 USD pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână marmeladă de portocale, unt, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Cotlet de porc glazurat cu portocale cu umplutură de ierburi, Cotlet De Porc Cu Umplutură De Ierburi, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați feliile de pâine într-un singur strat pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți aproximativ 1 oră sau până se usucă. Zdrobiți grosolan suficientă pâine uscată pentru a măsura 10 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți untul în tigaie de 8 inci la foc mediu. Gatiti telina si ceapa in unt 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă salvie, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
6
Se toarnă peste pesmet; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
7
Se toarnă bulion peste pesmet; aruncați pentru a amesteca (amestecul va fi uscat). Puneți lingura în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
8
Așezați Cotletele de porc pe umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UmpluturăUmplutură
9
Se amestecă marmelada și sucul de lămâie într-un castron mic; periați carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MarmeladăMarmeladă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Coaceți 45 până la 60 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista