Coriandru și chimen Crusted pește-spadă la grătar cu gust de Avocado

Coriandru și chimen Crusted pește-spadă la grătar cu gust de Avocado
Coriandru & chimen Crusted pește-spadă la grătar cu gust de Avocado este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Fripturi De Pește Cu Crustă De Coriandru La Grătar Cu Gust De Gazpacho, Chimen Coriandru Crusted Somon, și Supă De Avocado Cu Cilantro, Coriandru, Chimen Și Var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați condimentele. Frecați peste pește-spadă. Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la mediu. Gatiti pestele spada 5-7 minute pe fiecare parte, pana cand pestele este opac in centru si fulgi usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Pește-spadăPește-spadă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
2
Într-un castron mediu, combinați ingredientele savuroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Serviți fripturi de pește-spadă deasupra gustării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadăFripturi De Pește-spadă
SavureazăSavurează

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Anne Amie Pinot Gris
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista