Channa Masala (Năut Curry)

Channa Masala (Năut Curry)
Channa Masala (Năut Curry) ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 252 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, ceapă, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Channa Masala (Năut Curry), Channa-Năut, Cartofi Și Conopidă Curry, și Curry De Năut (Chana Masala) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, aproximativ jumătate din ceapă, ghimbirul și făina de orez într-un blender; amestecați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul și semințele de chimen într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când chimenul se umflă și devine maro auriu. Gatiti ceapa ramasa in uleiul incins timp de aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de roșii amestecate, fasolea garbanzo, pudra de curry și sarea în ceapă; acoperiți și gătiți până la cald, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Garnisiți cu cilantro pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Un vin care este la fel de frumos ca Cape Town în sine. 100% alesi Chenin Blanc cultivate în Africa de Sud faimoasa regiune Swartland. Realizat folosind un amestec de struguri care provin dintr-o colecție diversă de soluri Swartland, fiecare bucată de pământ punându-și propria marcă pe vinul final. Făcut pentru acele zile calde însorite care nu par să se termine.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista