Caserola de orez sălbatic II

Caserola de orez sălbatic II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Wild Rice Casserole II. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 145 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ceapă, bulion de pui, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola De Orez Sălbatic, Caserola de orez sălbatic și șuncă, și Caserola de curcan și orez sălbatic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Într-un vas de copt de 1 1/2 litru, amestecați bulionul de pui, orezul sălbatic nefiert, castanele de apă, 2 linguri de unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
4
În timp ce amestecul de orez se coace, topiți untul rămas într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați ciupercile și ceapa în tigaie și gătiți încet și amestecați până se înmoaie. Amestecați ciupercile și ceapa în amestecul de orez sălbatic, acoperiți și continuați să coaceți 30 de minute sau până când lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista