Carne de vită, dovlecei de vară și Curry de cartofi dulci

Carne de vită, dovlecei de vară și Curry de cartofi dulci
Carne de vită, Squash de vară și Curry de cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 301 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ceapă, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi dulci și dovlecei de vară Tian, Fettuccine de cartofi dulci și dovlecei de vară cu Gremolata Pecan, și Carne De Vită Și Cartofi Dulci Curry.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj. Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită și ceapa este fragedă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați gingerroot, pudră de curry, chimen și sare în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se amestecă cartoful dulce, roșiile și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Cartofi DulciCartofi Dulci
GhimbirGhimbir
TomateTomate
BulionBulion
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți; fierbeți 10 minute sau până când cartoful este aproape fraged. Se amestecă dovleceii. Acoperi; gatiti cu 5 pana la 10 minute mai mult sau pana cand cartoful si dovlecelul sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
CartofiCartofi
4
Serviți amestecul de vită peste orez. Completați fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jules Taylor Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista