Cafea Spaniolă

Cafea Spaniolă
Cafeaua spaniolă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 701 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cafea, lichior de cafea, zahăr și frișcă și bucle de ciocolată. Funcționează bine ca o băutură la un preț rezonabil. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cafea spaniolă, Cafea spaniolă, și Cafea spaniolă cu Espresso.

Instrucțiuni

1
Împărțiți lichiorul și zahărul între patru căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2
Adăugați cafea. Se acoperă cu frișcă și bucle de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Lamaie GumaLamaie Guma
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Grenache și Albarino. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 123 de dolari pe sticlă.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Culoare impresionantă în sticlă, intensă și tânără. Se deschide pe nas, oferind note foarte curate de ierburi sălbatice și fructe roșii coapte (aproape conservate) (căpșuni sălbatice, zmeură și cireșe), delicat cremoase. În gură, atacul este foarte neted,trecând imediat pentru a dezvălui un vin foarte adânc, cărnos și structurat, cu o revenire impactantă la fruct, deși punctul culminant este poate Noblesse, maturitatea și taninurile rafinate. Îndrăzneț, persistent și plin de caracter. Un vin grozav, un vin de distincție.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista