Burgeri Proaspeți De Ton Cu Glazură De Muștar De Ghimbir

Burgeri Proaspeți De Ton Cu Glazură De Muștar De Ghimbir
Burgerii proaspeți de ton cu glazură de muștar de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,18 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 538 calorii, 46G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Un amestec de sos teriyaki, miere, ton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri de ton cu aripioare galbene cu glazură de ghimbir-muștar, Burgeri de ton cu maioneză de ghimbir-muștar, și Burgeri de ton cu glazură de ananas-muștar și gust verde de Chile-murături.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista