Brioșe sănătoase cu banane, ciocolată și ovăz

Brioșe sănătoase cu banane, ciocolată și ovăz
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încearcă brioșele sănătoase cu banane și ciocolată cu chips de ovăz. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 184 de calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă de la Allrecipes necesită chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr granulat, sos de mere și ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 31%, ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum brioșe cu ciocolată și banane cu ovăz, brioșe cu ciocolată și banane cu ovăz și brioșe cu ciocolată și banane cu ciocolată și ovăz.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Rieslingul uscat Louis Guntrum cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Louis Guntrum Riesling uscat
Louis Guntrum Riesling uscat
Rieslingul uscat Louis Guntrum 2016 are un parfum delicat de piersici albe, caise și pere suculente. Senzație impresionantă în gură și arome de durată. Rieslingul clasic în expresie și eleganță.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista