Bezea Franceză

Bezea Franceză
Bezea Franceză durează aproximativ 1 oră și 7 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo are 1459 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 2,56 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de albușuri de ou, zahăr, pudră de nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: creme de bezea Tricolore cu fructe de pădure pentru Ziua Bastiliei, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Într-un mixer, începeți să bateți albușurile cu cremă de tartru, dacă utilizați.. Adăugați încet zahărul. Bateți albușurile până la vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Combinați făina și zahărul cofetarilor (și pulberea de nuci dacă se utilizează), apoi pliați în Albi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Încărcați aluatul în punga de patiserie (Utilizați stea deschisă sau orice formă dorită dacă nu utilizați pulbere de nuci, altfel nu folosiți vârf) și pipeți bezea de dimensiunea unui sfert pe hârtie pergament fără grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Coaceți timp de 5 până la 7 minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
6
Îndepărtați și răciți înainte de utilizare.
7
Pipe buttercream de la asamblarea tortului în unele dintre bezea pentru o surpriză.
8
Aplicați bezea pe tort după aplicarea unui strat greu de firimituri. Acoperiți complet. Puneți fructe de pădure proaspete sau dollops de ganache de ciocolată răcită și piperată între orice goluri ale bezelelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu șampanie, Bordeaux și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, s-ar putea să încercați și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Champagne Barons de Rothschild Brut ros, cu un rating de 4.6 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 100 de dolari pe sticlă.
Champagne Barons de Rothschild Brut Rose
Champagne Barons de Rothschild Brut Rose
Barons de Rothschild rostro prezintă o finețe asertivă într-un amestec de Chardonnays cele mai mari de șampanie și Pinot Noir de top. Proporția ridicată a Chardonnay face ca acest trandafir excepțional să fie fin și plin de viață, în timp ce Pinot Noir îl face delicat, armonios complex;o încântare a simțurilor. Primul gust este proaspăt și precis, topindu-se în palat ca mătasea, cu ușoare nuanțe de zmeură. Arearome fine, subtile, care amintesc de primăvară, alături de parfumul petalei de trandafir, căpșunilor sălbatice și un indiciu de coajă de citrice. Firul fin de bule se termină într-o spumă subțire, durabilă, iar culoarea sa deschisă oferă o ușoară strălucire de roz somon. Acest vin este lung, echilibrat și plin de corp delicios. Armonia fructelor și ușurința acestei șampanii poartă o complexitate pe care cei mai experimentați palate o vor aprecia cu siguranță și întruchipează în mod distinct valorile vinificative ale familiei Rothschild: perfecțiune, constanță și un spirit de excelență și rafinament, toate având cea mai mare grijă.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În1 h, 7 m.
Porții1
Scor De Sănătate24
Revista