Aluat De Pizza Fără Frământare
Aluatul de Pizza fără frământare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 610 calorii, 18g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 28 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 112 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 96%. Rețete similare includ Chiflele de aer 100% din cereale integrale ale mamei (rulouri) (frământați aluatul în Abm), Nu Frământa Pizza Bianca, și Pizza cu fenicul și hamsii fără frământare.
Instrucțiuni
Bateți făina, sarea și drojdia într-un mediu mediucastron. În timp ce amestecați cu o lingură de lemn,adăugați treptat 3 căni de apă; se amestecă până când este bineincorporat.
Se amestecă ușor aluatul cu mâinile tale pentru a-l aduce împreună și a se forma într-o bilă dură.
Transferați într-un castron mare curat.Acoperiti cu folie de plastic si lasati aluatul sa creasca la temperatura camerei (aproximativ 72 cm. f) intr-o zona fara tiraj pana cand suprafata este acoperita cu bile mici si aluatul are mai mult decat dublatla dimensiune, aproximativ 18 ore (Timpul va varia in functie de temperatura din camera).
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată.Formați ușor într-un dreptunghi dur. Împărțiți în 6 porții egale. Lucrând cu 1 porțiela un moment dat, adunați 4 colțuri în centru pentru a crea4 pliuri. Întoarceți cusătura în jos și modelațiușor într-o minge. Praf de aluat cu făină; setaside pe suprafața de lucru sau o foaie de copt cu făină. Repetați cu porțiunile rămase.
Lăsați aluatul să se odihnească, acoperit cu folie de plastic sau un prosop de bucătărie umed, până când este moale și flexibil, aproximativ 1 oră. Faceți înainte: poate fi făcut cu 3 zile înainte. Înfășurați fiecare bilă de aluat separat în folie de plastic și răciți. Desfaceți și lăsați să se odihnească la temperatura camerei pe o suprafață de lucru ușor înflorită, acoperită cu folie de plastic, timp de 2-3 ore înainte de modelare.
În timpul ultimei ore de odihnă a aluatului, pregătiți cuptorul: dacă utilizați o piatră de pizza, aranjați un raft în a treia parte superioară a cuptorului și așezați piatra pe raft; Preîncălziți cuptorul la cea mai fierbinte setare, 500 km f-550 km F, timp de 1 oră. Dacă folosiți o foaie de copt, aranjați o foaie în mijlocul cuptorului și preîncălziți-o la setarea itshottest, 500 diametru F-550 diametru F. (nu trebuie să preîncălziți foaia de copt.)
Lucrând cu 1 bilă de aluat odată, pudrațialuatul generos cu făină și așezați-l peo suprafață de lucru cu făină. Formați ușor aluatulîntr-un disc de 10 "-12".
Când este gata de coacere, creșteți căldura cuptorului pentru a fierbe.
Stropito coajă de pizza sau o foaie de copt fără margini (sau cu margini inversate)ușor cu făină.
Așezați aluatul pe coaja pregătită și acoperiți cu toppingurile dorite.
Folosind mișcări mici și rapide înainte și înapoi, glisați pizza din coajă pe piatra hotpizza. Se fierbe pizza, rotind la jumătate, până când partea de jos a crustei este crocantă și partea de sus este bătută, 5-7 minute.
Folosind coaja, transferați pe o suprafață de lucru lafierbinte. Repetați, permițând pizza stone să se reîncălzeascăsub broiler timp de 5 minute între pizza.
Aranjați discul de aluat pe foaia de copt; top cu dorittopping-uri.
Coaceți pizza până când partea de jos a crustei estecrisp și partea de sus este blister, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o suprafață de lucru pentru a tăia. Repetațicu pizza rămasă.
Adăugați această plantă tradițională de Izza doarînainte de servire.Rucola: pentru o nouă lovitură, împrăștiați ceva peste plăcintă când iese din cuptor.Nu uitați...feliat Subțireusturoiul, fulgii de piper roșu și sarea de mare pot face o pizza bună grozavă.