Aluat De Pizza Fără Frământare

Aluat De Pizza Fără Frământare
Aluatul de Pizza fără frământare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 610 calorii, 18g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 28 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 112 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 96%. Rețete similare includ Chiflele de aer 100% din cereale integrale ale mamei (rulouri) (frământați aluatul în Abm), Nu Frământa Pizza Bianca, și Pizza cu fenicul și hamsii fără frământare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, sarea și drojdia într-un mediu mediucastron. În timp ce amestecați cu o lingură de lemn,adăugați treptat 3 căni de apă; se amestecă până când este bineincorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Se amestecă ușor aluatul cu mâinile tale pentru a-l aduce împreună și a se forma într-o bilă dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
3
Transferați într-un castron mare curat.Acoperiti cu folie de plastic si lasati aluatul sa creasca la temperatura camerei (aproximativ 72 cm. f) intr-o zona fara tiraj pana cand suprafata este acoperita cu bile mici si aluatul are mai mult decat dublatla dimensiune, aproximativ 18 ore (Timpul va varia in functie de temperatura din camera).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Extract Limpede De Vanilie Sau ApăExtract Limpede De Vanilie Sau Apă
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată.Formați ușor într-un dreptunghi dur. Împărțiți în 6 porții egale. Lucrând cu 1 porțiela un moment dat, adunați 4 colțuri în centru pentru a crea4 pliuri. Întoarceți cusătura în jos și modelațiușor într-o minge. Praf de aluat cu făină; setaside pe suprafața de lucru sau o foaie de copt cu făină. Repetați cu porțiunile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
5
Lăsați aluatul să se odihnească, acoperit cu folie de plastic sau un prosop de bucătărie umed, până când este moale și flexibil, aproximativ 1 oră. Faceți înainte: poate fi făcut cu 3 zile înainte. Înfășurați fiecare bilă de aluat separat în folie de plastic și răciți. Desfaceți și lăsați să se odihnească la temperatura camerei pe o suprafață de lucru ușor înflorită, acoperită cu folie de plastic, timp de 2-3 ore înainte de modelare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Extract Limpede De Vanilie Sau ApăExtract Limpede De Vanilie Sau Apă
1
În timpul ultimei ore de odihnă a aluatului, pregătiți cuptorul: dacă utilizați o piatră de pizza, aranjați un raft în a treia parte superioară a cuptorului și așezați piatra pe raft; Preîncălziți cuptorul la cea mai fierbinte setare, 500 km f-550 km F, timp de 1 oră. Dacă folosiți o foaie de copt, aranjați o foaie în mijlocul cuptorului și preîncălziți-o la setarea itshottest, 500 diametru F-550 diametru F. (nu trebuie să preîncălziți foaia de copt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Lucrând cu 1 bilă de aluat odată, pudrațialuatul generos cu făină și așezați-l peo suprafață de lucru cu făină. Formați ușor aluatulîntr-un disc de 10 "-12".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1
Când este gata de coacere, creșteți căldura cuptorului pentru a fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Stropito coajă de pizza sau o foaie de copt fără margini (sau cu margini inversate)ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Așezați aluatul pe coaja pregătită și acoperiți cu toppingurile dorite.
4
Folosind mișcări mici și rapide înainte și înapoi, glisați pizza din coajă pe piatra hotpizza. Se fierbe pizza, rotind la jumătate, până când partea de jos a crustei este crocantă și partea de sus este bătută, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
5
Folosind coaja, transferați pe o suprafață de lucru lafierbinte. Repetați, permițând pizza stone să se reîncălzeascăsub broiler timp de 5 minute între pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
1
Aranjați discul de aluat pe foaia de copt; top cu dorittopping-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Coaceți pizza până când partea de jos a crustei estecrisp și partea de sus este blister, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Transferați pe o suprafață de lucru pentru a tăia. Repetațicu pizza rămasă.
1
Adăugați această plantă tradițională de Izza doarînainte de servire.Rucola: pentru o nouă lovitură, împrăștiați ceva peste plăcintă când iese din cuptor.Nu uitați...feliat Subțireusturoiul, fulgii de piper roșu și sarea de mare pot face o pizza bună grozavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista