Șoaptă Irlandeză

Șoaptă Irlandeză
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos, și băuturi vegane? Șoapta Irlandeză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 2,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Dacă aveți la îndemână sifon, lichior de cafea, whisky și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu o șoaptă de nucă de cocos, Sos de ciocolată cu sos de ciocolată cu whisky Whisper Creek Tennessee, și Până la fund Brownie Sundae flotoare irlandeze cu caramel irlandez ars + Fudge fierbinte.

Instrucțiuni

1
Umpleți un pahar cu gheață și turnați whisky, lichior de cafea, schnapps de mentă și sifon; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
MentăMentă
1 1/2 Uncii De Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)1 1/2 Uncii De Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
WhiskyWhisky
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista