Vinetele cu sos de spanac-iaurt (Hariyali Kadhi) este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 288 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, făină de naut, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Vinete La Grătar Cu Sos De Iaurt, Vinete cu sos de iaurt cu usturoi prăjit, și Cartofi Prăjiți Cu Vinete Cu Sos De Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați roșii, ghimbir și usturoi tocat; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4
Adăugați spanac, și saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
5
Adăugați 1 cană de apă; gatiti 5 minute sau pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Se ia de pe foc; rece. Puneți amestecul de spanac într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Picături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Puneți făina într-un castron mic; bateți în 1/4 cană de apă, 1/4 cană de iaurt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și Prăjire
8
Puneți amestecul de spanac într-o cratiță medie; se amestecă amestecul de făină și iaurtul rămas. Gatiti la foc mediu 15 minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase, amestecand frecvent. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
10
Pentru a pregăti vinetele, așezați feliile de vinete într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Combinați 1 linguriță de ulei, coriandru, turmeric și 1/4 linguriță de piper. Folosind spatele unei linguri, întindeți o cantitate mică de amestec pe 1 parte a fiecărei felii de vinete. Se fierbe 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Turmeric
8 (U-12) Creveți
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați 1/4 linguriță de piper și usturoi feliat; saut 1 minut sau doar până când usturoiul este ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
14
Se ia de pe foc.
15
Se toarnă sosul cald de spanac într-un vas de servire superficial; se acoperă cu vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
16
Stropiți cu amestec de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
17
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)