Tortul Meu De Ciocolată Final

Tortul Meu De Ciocolată Final
Tortul meu de ciocolată final este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 654 calorii. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Jam & coagulat Cream are 10 fani. Dacă aveți unt, unt, pudră de cacao și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tortul Meu De Ciocolată Final Cu O Brânză Cremă De Ciocolată Albă, Tort De Ciocolată Final, și Tort De Ciocolată Final pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C și aliniați și ungeți un cositor de tort cu formă de arc de 20cm adânc.Pasul 2: Cerneti impreuna cacao si faina intr-un bol si dati deoparte.Pasul 3: într-un mixer în picioare (sau manual) crema împreună untul și zahărul până la palid și pufos, apoi bate treptat în ouă. În cele din urmă, pliați făina și cacao și combinați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Se toarnă în staniu și se coace 40 de minute.Pasul 4: întoarceți tortul pe un suport de răcire și continuați cu glazura. Topiți ciocolata neagră într-un cuptor cu microunde (aveți grijă să nu o gătiți prea mult) și lăsați-o deoparte să se răcească ușor.Pasul 5: într-un mixer, combinați untul și zahărul glazurat, apoi turnați amestecul de ciocolată răcit.Pasul 6: Odată ce tortul este răspândit rece pe glazură cu un cuțit de paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista