Tortul Meu De Ciocolată Final
Tortul meu de ciocolată final este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 654 calorii. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Jam & coagulat Cream are 10 fani. Dacă aveți unt, unt, pudră de cacao și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tortul Meu De Ciocolată Final Cu O Brânză Cremă De Ciocolată Albă, Tort De Ciocolată Final, și Tort De Ciocolată Final pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C și aliniați și ungeți un cositor de tort cu formă de arc de 20cm adânc.Pasul 2: Cerneti impreuna cacao si faina intr-un bol si dati deoparte.Pasul 3: într-un mixer în picioare (sau manual) crema împreună untul și zahărul până la palid și pufos, apoi bate treptat în ouă. În cele din urmă, pliați făina și cacao și combinați ușor.
Se toarnă în staniu și se coace 40 de minute.Pasul 4: întoarceți tortul pe un suport de răcire și continuați cu glazura. Topiți ciocolata neagră într-un cuptor cu microunde (aveți grijă să nu o gătiți prea mult) și lăsați-o deoparte să se răcească ușor.Pasul 5: într-un mixer, combinați untul și zahărul glazurat, apoi turnați amestecul de ciocolată răcit.Pasul 6: Odată ce tortul este răspândit rece pe glazură cu un cuțit de paletă.