Tocană de legume delicioasă de pui

Tocană de legume delicioasă de pui
Delicioasă tocană de legume cu pui este un fel principal care servește 6. Pentru 1,92 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 341 de calorii. Vă este adus de Allrecipes. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Un amestec de roșii conservate, căței de usturoi, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90%. Acest scor este excelent. Tocanita de pui si legume, tocanita de pui si legume si tocanita de legume si pui sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde. Se amestecă pentru a combina. Acoperi; cuptorul cu microunde la putere mare aproximativ 25 de minute, sau până când puiul și legumele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați mai mult bulion dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Se orneaza cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocanita de legume poate fi asociata cu Cabernet Sauvignon, Chablis si Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Revista