Tobe De Unt De Arahide

Tobe De Unt De Arahide
Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, tobe de unt de arahide ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 327 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, veți obține un condiment care servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână scurtarea, condimentele de gumă, glazura de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tobe Pentru Grătar La Cuptor, Tobe Jerk Cu Iaurt, și Dulce și acru Barbequed Picnic tobe.

Instrucțiuni

1
Întindeți untul de arahide peste 12 biscuiți, aproximativ 1 linguriță pe fiecare. Stivați două biscuiți împreună, cu unt de arahide în sus pentru a face șase stive. Se acoperă cu biscuiții simpli rămași. Topiți acoperirea și scurtarea bomboanelor; scufundați toate părțile stivelor de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Pentru LegarePentru Legare
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
2
Așezați pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată; la frigider până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Tentă 1/4 cană glazură roșie și 1/4 cană glazură verde. Înghețați vârfurile a trei stive roșii și trei stive verzi. Pentru detalii despre tambur, glazură verde țeavă pe stive cu vârf roșu; glazură roșie țeavă pe stive cu vârf verde. Decorați cu chipsuri de ciocolată. Se răcește până la servire. Pentru tobe, introduceți bastoane de covrig în gumdrops.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Bastoane De CovrigBastoane De Covrig
Copane De PuiCopane De Pui
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista