Thai Nucă De Cocos Curry Creveți

Thai Nucă De Cocos Curry Creveți
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Creveții curry thailandezi cu nucă de cocos ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 250 de calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, creveți, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Thai Creveți Nucă De Cocos Curry, Thai Nucă De Cocos Curry Creveți, și Curry thailandez cu creveți și nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și pasta de curry în tigaie și fierbeți 1 minut, amestecând ocazional. Se amestecă zahărul; saut 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați creveți; saut 3 minute sau până când creveții sunt gata, amestecând frecvent. Se amestecă laptele de cocos și sosul de pește; gatiti 30 de secunde sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
CrevețiCreveți
4
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa verde și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
BusuiocBusuioc

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateUșor
Gata În19 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista