Tartinată cu ardei roșu prăjit

Tartinată cu ardei roșu prăjit
Ai nevoie de un condiment fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan? Tartina cu ardei roșu prăjit ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 21 de calorii, 0 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați piper, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sandvișurile cu ardei roșu prăjit, pesto și ardei roșu prăjit.

Instrucțiuni

1
Pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie mic; se acopera si se proceseaza pana se face piure. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista