Tamale Dip

Tamale Dip
Tamale Dip durează aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,64 USD per porție, primești un aperitiv care servește 8. O porție conține 390 de calorii, 24 g de proteine și 29 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați cutia), chili, brânză procesată și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mexicane. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 de dietă. Cu un scor de lingură de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Tamale Pie, Tamale Pie și Tamale Pie.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista