Sos de cârnați și ardei al lui Jimmy Sfântul

Sos de cârnați și ardei al lui Jimmy Sfântul
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate și cetogenic ? Sosul de cârnați și piper al Sfântului Jimmy ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 61 g de grăsimi și un total de 761 de calorii . Pentru 3,63 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați glutamat monosodic, cârnați, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 85% , acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ friptura cu ardei Saint Louis , umplutura cu cârnați Jimmy Dean și bile cu brânză cu cârnați Jimmy Dean .

Instrucțiuni

1
Intr-o cratita mare caliti usturoiul, ceapa si ardeii prajiti in 2 linguri de ulei de masline pana ce ceapa devine maro aurie. Se amestecă busuioc proaspăt și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați piper negru măcinat, piper alb măcinat, ardei roșu măcinat, salvie măcinată, praf de ceapă, salvie măcinată, praf de ceapă, pătrunjel uscat, oregano uscat și sare. Se amestecă până se omogenizează bine. Dacă doriți, adăugați MSG. Se amestecă roșiile italiene tocate și ambele conserve de pastă de tomate. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când pasta se lichefiază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Tomate ItalieneTomate Italiene
Oregano UscatOregano Uscat
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sol SalvieSol Salvie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
MsgMsg
3
Odată ce sosul s-a lichefiat, adăugați frunza de dafin, semințe de fenicul, arpagic uscat, cub de bulion și, dacă doriți, fileuri de hamsii și vermut. Acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute. Se amestecă din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HamsieFile De Hamsie
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
Arpagic UscatArpagic Uscat
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
VermutVermut
4
Într-o tigaie separată pregătiți cârnații rumeniți ușor în 2 linguri de ulei de măsline. Folosind foc mediu, acoperiți și lăsați să fiarbă 15 minute. La sfârșitul timpului de gătire, scoateți cârnații din tigaie și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați în vasul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Acoperiți sosul și fierbeți încă 15 minute. Se amestecă din când în când și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți

Ingrediente

2file de hamsie (opțional)file de hamsie (opțional)2file de hamsie (opțional)file de hamsie (opțional)1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)794Nuci de orice fel (tocate)Roșii întregi decojite în stil ItalianRoșii întregi decojite în stil Italian1pinch1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1cubebouillon de puibouillon de pui1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)arpagic uscatarpagic uscat21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.pătrunjel uscatpătrunjel uscat1pinchsalvie uscatăsalvie uscată01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.semințe de feniculsemințe de fenicul12Nuci de orice fel (tocate)busuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat12Nuci de orice fel (tocate)busuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat8cuișoareusturoi zdrobitusturoi zdrobit4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăpiper negru măcinat după gustpiper negru măcinat după gust340Nuci de orice fel (tocate)dulce italiană cârnațidulce italiană cârnați2(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete1ceapa, tocataceapa, tocata1pinchceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.oregano uscatoregano uscat340Nuci de orice fel (tocate)1/2 ardei grași roșii prăjiți1/2 ardei grași roșii prăjiți4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare dupa gustsare dupa gust340Nuci de orice fel (tocate)picant italiană cârnațipicant italiană cârnați340Nuci de orice fel (tocate)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1uncie fluidăfluid ounce sweet vermouth (optional)fluid ounce sweet vermouth (optional)1uncie fluidăfluid ounce sweet vermouth (optional)fluid ounce sweet vermouth (optional)01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.piper alb proaspăt măcinatpiper alb proaspăt măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)glutamat monosodic (MSG)glutamat monosodic (MSG)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)glutamat monosodic (MSG)glutamat monosodic (MSG)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista