Tacos de pește la grătar cu salată de varză cremoasă pentru doi

Tacos de pește la grătar cu salată de varză cremoasă pentru doi
Tacos de pește la grătar cu salată de varză cremoasă pentru doi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 917 calorii, 45g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de maioneză mayo, amestec de salată de varză, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 94 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tacos de pește la grătar cu salată de varză cremoasă pentru doi, Tacos de pește la grătar cu Slaw Chipotle cremos, și Tacos de pește la grătar cu Topping cremos de Avocado.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Se Amestecă 1 Lingură. suc de lămâie, dressing și chimen. Pește la grătar 4 min. pe fiecare parte sau până când peștele se fulgează ușor cu furculița, perindând ocazional cu amestec de pansament. Între timp, tortilla la grătar 1 min. sau doar până se încălzește, întorcându-se după 30 de secunde; înfășurați în folie sau prosop pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FolieFolie
ChimenChimen
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Combinați sucul de lămâie rămas, mayo și coriandru într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestec de salată de varză; aruncați pentru a acoperi. Folosiți furculița pentru a sparge peștele în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Top tortilla cu salată de varză, pește și brânză; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
BrânzăBrânză
PeștePește
RolaRola

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista