Supă Miso De Scoici Cu Comori De Mare
Rețeta supa Miso de scoici Sea Treasure este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 6 și costă 4,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 43 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miso, ghimbir, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o supă destul de scumpă pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Scoici / Supă Miso De Scoici, Supă de scoici Miso cu ulei de pătrunjel, și O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți ghimbirul dezghețat peste castron mic pentru a extrage 1 linguriță de suc. Pune deoparte.
Combinați 2 căni Dashi și 2 căni de apă într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați scoici. Acoperiți; fierbeți până se deschid scoicile, aproximativ 10 minute (aruncați scoicile care nu se deschid).
Transferați scoicile în castron.
Scoateți carnea din coji; rezervați carnea și cojile separat. Tulpina bulion și orice sucuri acumulate prin filtru fin căptușite cu filtru de cafea. Întoarceți bulionul în oală.
Se amestecă misos alb și roșu în castron. Aduceți bulionul la foc mic.
Adăugați 1/4 cană de bulion la miso; se amestecă până se dizolvă miso.
Bateți miso în bulion în oală.
Adăugați suc de ghimbir rezervat și sos de soia. Păstrați cald la foc mediu-mic (nu fierbeți).
Așezați 1 coajă de scoică în fiecare castron.
Așezați 3 bucăți de carne de scoică în fiecare coajă. Se toarnă bulionul peste; se presară cu ceapă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.