Supă de mazăre verde

Supă de mazăre verde
Supa de mazăre verde este o rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară, cu 4 porții. Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 120 de calorii . Este perfect pentru toamna . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați mazăre, tarhon, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 94% . Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ supă de șuncă afumată de mazăre și mazăre verde , supă de mazăre verde cu tarhon și muguri de mazăre și supă de mazăre verde cu tarhon și muguri de mazăre .

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline la foc moderat-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți, amestecând din când în când, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adaugam bulionul, tarhonul, sarea si cateva randuri de piper negru proaspat macinat si aducem la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Adăugați mazărea și gătiți doar până se decongela.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Intr-un blender, pasa supa in 2 reprize pana se omogenizeaza. Dacă o serveșteți fierbinte, puneți supa înapoi în oală și lăsați-o să fiarbă. Dacă se servește rece, se transferă la frigider pentru a se răci. Se pune în boluri. Amestecați iaurtul astfel încât să fie neted și acoperiți fiecare porție cu un vârtej de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista