Supă De Busuioc De Roșii I
Supa de busuioc de tomate I este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Funcționează bine ca o supă la prețuri rezonabile. Un amestec de frunze de dafin, bulion de pui, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Supă De Soare {Supă De Busuioc De Roșii Galbene}, Supă De Busuioc De Roșii, și Supă De Roșii-Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți usturoiul și ceapa în ulei până când ceapa este translucidă. Se amestecă pasta de roșii și se gătește până când culoarea este ruginită.
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă roșiile, busuiocul, maghiranul, oregano, cimbru, frunza de dafin și vinul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.