Supa italiană de nuntă a bucătarului John

Supa italiană de nuntă a bucătarului John
Supa italiană de nuntă a lui Chef John necesită aproximativ 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 161 de calorii , 11 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și cumpărați ulei vegetal, tulpină de vită, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , care este solid. Încercați supa italiană de nuntă , supa italiană de nuntă și supa italiană de nuntă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încinge 2 lingurițe de ulei vegetal într-o oală mare și grea la foc mare; felie maro de ciocan de vită în ulei încins până se prăjește și se rumenește pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se adauga ceapa, morcovul, telina, apa, frunza de dafin, 3 catei de usturoi curatati de coaja si boabele de piper negru; aduceți amestecul la fiert. Reduceți focul la mic și fierbeți până când carnea cade de pe oase și supa capătă culoarea maro, 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Adăugați mai multă apă dacă nivelul bulionului de vită scade sub aproximativ 5 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Puneți coastele de vită în congelator până când sunt ferme și foarte reci, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
5
Tăiați carnea în cuburi și puneți-o la congelator până aproape înghețată, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Batem oul cu patrunjel, 2 catei de usturoi si smantana intr-un castron. Se amestecă pesmetul și 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Puneți cuburi de carne de vită parțial congelate în robotul de bucătărie și amestecați cu 1/3 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru până când carnea de vită este măcinată grosier, 5 până la 10 impulsuri. Pulsați amestecul de pesmet până când amestecul este măcinat fin, încă aproximativ 5 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
8
Transferați carnea într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și puneți-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Strecurați bulionul de vită într-o oală mare de supă, aruncând carnea de vită și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Se amestecă bulionul de pui în supa de vită și se amestecă cu pasta de roșii. Aduceți amestecul de bulion la fiert și asezonați cu sare și piper negru după gust. Se amestecă varza în bulion; se fierbe varza pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De VităCarne De Vită
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Scoateți 2 lingurițe din amestecul de carne și rulați în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
12
Turnați pastina în supa care fierbe, gătiți timp de 5 minute și adăugați ușor chiftele. Fierbeți până când chiftelele sunt fierte și fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
PastinaPastina
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
13
Se servesc in boluri garnisite cu un praf de piper negru sau o presara de branza Parmigiano-Reggiano tocata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)1feliethick slice meaty beef shank with bonethick slice meaty beef shank with bone01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi283Nuci de orice fel (tocate)coaste scurte de vită dezosatecoaste scurte de vită dezosate546 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet moalepesmet moale43Nuci de orice fel (tocate)morcov tocat grosiermorcov tocat grosier34Nuci de orice fel (tocate)țelină tocată grosierțelină tocată grosier9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire1ou bătutou bătut1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2(iarnă)grele biciuire cremagrele biciuire crema1buchetkale, tulpini îndepărtate și frunze tocate grosierkale, tulpini îndepărtate și frunze tocate grosier53Nuci de orice fel (tocate)ceapa tocata maruntceapa tocata marunt57Nuci de orice fel (tocate)pastina (tiny star-shaped pasta) or other tiny pastapastina (tiny star-shaped pasta) or other tiny pasta01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.sare sau gustsare sau gust8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare și piper negru proaspăt măcinat după gustsare și piper negru proaspăt măcinat după gust11 kilogram de dovlecel,Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2Ceapa galbena medie, tocata1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista