Supa de mazăre a lui Sarah
Supa de mazăre a lui Sarah este o fără gluten și fără lactate supă. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 370 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți mazăre, arpagic, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sarah Bernhardt Prăjituri (Sarah Bernhardt-Kager) (Daneză), Salată De Mazăre Rece, și Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mazărea întreagă uscată într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și înmuiați 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți mazărea înmuiată și reveniți la oală. Acoperiți cu 2 litri de apă.
Se amestecă mazărea uscată, baza vegetală, carnea de porc sărată, ceapa, morcovii, arpagicul, savurosul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 2 ore, până când mazărea este fragedă.
Scoateți și aruncați carnea de porc sărată înainte de servire.