Squash umplute cu brânză Ricotta
Squashul umplut cu brânză Ricotta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Suc De Fructe Umplute Cu Ricotta, Ricotta Umplute Acorn Squash, și Flori de Squash umplute cu Ricotta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați capetele de dovlecei; tăiați dovleceii în jumătate (pe lungime). Cu o linguriță scoop din semințe și o parte din pulpa lăsând scoici aproximativ 1/2 inch grosime. Coji de suc de fructe de abur peste apă clocotită până la clare-licitație (aproximativ 5 minute). Plonjați în apă rece, scurgeți bine și dați deoparte.
Într-o tigaie mică la foc mediu, topiți o lingură de unt.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se termină. Strângeți spanacul pentru a îndepărta umezeala suplimentară și adăugați la usturoi și ceapă și gătiți până se încălzește bine.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați ouăle, ricotta, parmezanul, pătrunjelul, sarea, piperul, condimentele italiene și amestecul de spanac. Umpleți jumătățile de dovlecei cu acest amestec, aproximativ trei linguri pe coajă și puneți dovleceii într-un vas de copt superficial. Topiți untul rămas și periați peste cojile de dovlecei
Coaceți timp de 20 de minute.
Se servește cu sos de paste.