Squash umplute cu brânză Ricotta

Squash umplute cu brânză Ricotta
Squashul umplut cu brânză Ricotta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Suc De Fructe Umplute Cu Ricotta, Ricotta Umplute Acorn Squash, și Flori de Squash umplute cu Ricotta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați capetele de dovlecei; tăiați dovleceii în jumătate (pe lungime). Cu o linguriță scoop din semințe și o parte din pulpa lăsând scoici aproximativ 1/2 inch grosime. Coji de suc de fructe de abur peste apă clocotită până la clare-licitație (aproximativ 5 minute). Plonjați în apă rece, scurgeți bine și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Într-o tigaie mică la foc mediu, topiți o lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se termină. Strângeți spanacul pentru a îndepărta umezeala suplimentară și adăugați la usturoi și ceapă și gătiți până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați ouăle, ricotta, parmezanul, pătrunjelul, sarea, piperul, condimentele italiene și amestecul de spanac. Umpleți jumătățile de dovlecei cu acest amestec, aproximativ trei linguri pe coajă și puneți dovleceii într-un vas de copt superficial. Topiți untul rămas și periați peste cojile de dovlecei
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Prin TortPrin Tort
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Se servește cu sos de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista