Sos Pesto

Sos Pesto
Sosul Pesto ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 1869 calorii, 25g de proteine, și 197g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 1,99 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci de pin, busuioc, căței de usturoi și ulei de măsline. 328 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest condiment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chiftele de curcan Pesto și afine cu sos de scufundare cu iaurt Pesto, Sos Pesto, și Sos Pesto.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mică la foc mic. Gatiti nucile de pin pana devin aurii, agitand ocazional. Puneți într-un robot de bucătărie cu ingredientele rămase și procesați până se omogenizează, apoi condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se toarnă pesto-ul într-un borcan și se acoperă cu puțin ulei în plus, apoi se sigilează și se păstrează la frigider. Se va păstra la frigider până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate46
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipSosRăspândire
Revista